Erkek Arkadaşım Harika Çıktı

Selam ben Suzan 25 yaşında bekar bir bayanım. Ailemle birlikte Bingöl’de oturuyorum. Bir tane kız kardeşim var. Ben çalışıp kendi parasını kazanan bir bayanım. Hafta sonları evde olduğumda sıkılıp bunaldığım için sık sık kendimi dışarı atarım. Sizlere anlatmak istediğim bir hikayem var. Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim. Benim bundan 2 yıl önce bir erkek arkadaşım vardı adı Gökhan. Tesadüfen tanışmamıza rağmen birbirimize kısa sürede bağlanmıştık. Çokta iyi anlaşıyorduk. Gökhan üzerime titreyen sakin bir insandı. Ancak bu sakinliğinin altında yatan şeyin çok farklı olduğunu sonradan öğrendim. Bir hafta sonu Gökhan annem ve babamla tanışmak için bizim eve geldi.
Sohbet muhabbet derken Gökhan’ı çok sevdiler. Bir ara Gökhan’a evi gezdirirken kendi odamı da gösterdim ve yanından kısa bir süreliğine ayrılmak zorunda kaldım. Gökhan o arada benim iç çamaşırlarımdan bir tanesini yanına almış. Evet sakin dediğim erkek arkadaşım Gökhan sapıktı. Ben bunu daha sonraki günlerde benim onun evine misafir olduğumda anladım. Oda beni ailesi ile tanıştıracağını söylemişti ancak eve gittiğimizde sadece ikimiz vardık. Ben içeri geçtim ve ailesini sordum önce lafı çevirmeye başladı daha sonra baktı olmuyor gerçekleri söyledi. O anlattıkça ben şaşkınlıkla dinliyordum. Yerinden aniden fırlayan Gökhan odasında tuttuğu iç çamaşırımı getirerek bana gösterdi ben bunu her gün her gece kokluyor bununla uyuyorum dedi. İyice korkmaya başlamıştım.
Gökhan üzerime doğru gelmeye ve bana tuhaf bakışlarla bakmaya başladı. Yanıma geldiğinde kendinden geçmiş bir şekilde boynumdan yalamaya başladı. Çabalasam da beni dinlemiyordu. Beni kanepeye yatırarak daha fazla öpmeye başladı. Bir yandan da üzerimi çıkarmaya çalışıyordu. Benim direnecek gücüm kalmamıştı. Eli amıma gittiğinde ise iyice delirmişti amımı okşayarak suyunu akıttı. Bende ister istemez zevk alıyordum. Zaten kendimi salmıştım artık Gökhan bunu fırsat bilerek yarağını çıkarıp amıma soktu canımı çok yakmıştı ben bu acıyla çığlık attım ama onun umurunda değildi kendi aldığı zevke bakıyordu. Ben de zaten çok geçmeden alıştım Gökhan hızını arttırmış ve deli gibi sokup çıkarmaya başlamıştı en sonunda da boşaldı ve son verdi.

Bir cevap yazın