Olgun komşu ile sabaha kadar sikiştik

Biz şuan oturduğumuz apartmana sonradan taşındık ilk hoş geldine gelen komşumuzu gördüğümde ilk şokumu yaşadım kadın yaşlı ama genç kızlara taş çıkartan güzelliği vardı zamanla bunlarlar içli dışlı samimi olduk bunun evinde ki gençle iyi anlaşıyorduk beraber takıldığımızdan evlerinden çıkmıyordum kadının da bana davranışları farklıydı erkeğine davranır gibi davranıyordu zamanla tiyoyu verdi gece beklerim dediği an anladım kadın verecek
Hayır beraber diye bağırdı göğsume vurmaya başladı ben artik dayanamıyordum tam gelicekken yüksek sesle bağırdı ve ayni anda boşaldık. üstüme yığıldı ve bi sure öyle sarılı kaldık.nefes nefeseydik ama bende o da hala istiyoduk. Sırt ustu yatırıp bacaklarını araladım. Ama penisimin biraz daha güce ihtiyacı vardi. Kafasına doğru yaklaştım boynunun hizasına geldim ve sikimi dudaklarına aldı.gözumun içine baka baka yavaş yavaş yalarken ben yavaş yavaş kendime geldiğimi hissediyordum. Sertleştiğimde geri çıktım kafasını deliğine yasladim yavaş yavaş girdim. Üstüne uzandim ellerini yukarı kaldırıp ellerimle kenetledim. Orta hızda gidip gelmeye başladım. Hem git gel yapıyor hem de her bölgesini opuyordum. İyice zevklenmiştik kıvranmaya başladı ellerini bıraktım direk bana sarıldı bende belinden kavradım ve hızlanmaya başladım.
O sap sesleri yeniden yükselmişti. 5 dakika daha o pozisyonda yaptıktan sonra önce o sonra ben bosaldim. Bir iki dakika nefeslenip direk kaldırdım. Yatağın üstünde domaltıp arkasına gectim. Penisimi yavaş yavaş arkasından vajinasina soktum. Arkasında git gele başladım. İnanılmaz bir zevk veriyordu önümde boynu eğili önlemesi delirtmişti beni bende saçlarını toplayıp kendime çektim ve sertçe vurmaya başladım. O sap seslerinin iki kati çıkıyordu ara sıra o beyaz dolgun kalçalarını tokatlayıp bağırtıyordum biraz daha yüklendim elimi ağzına soktum diger elimle saçını çekiyordu ağzından ve saçından tutarak kendime çekmeye başladım kafası yukarıya bakarak gözleri dolmuş bi şekilde inliyordu.
Sikimin daha fazla islandigini hissettim bosaliyordu ama benim rahat 5 dakikam vardı kendimi zorladikca zorladim yatak gıcırdıyordu ve inlemeleri çığlığa dönüşmüştü elimi ağzından ceksem binayı ayağa kaldirabilirdi. Ben böyle ona binerken kafamı sağa çevirdiğimde gördüm.manasız manasız bizi izliyordu uyku sersemi bir şekilde. Vucudunun ona çevirdim belinden kavradım yatakta gördüğüm tangayi ağzına tıktım oğlunun yanında sikmek beni delirtmişti. Belinden tutup etini sıkarak silmeye basladim. Terden her vurduğunda su damlaları çıkıyordu görünüm etrafından. Ama o da zevk alıyordu ki bidaha boşaldığını farkettim.
diye tükürükler saca saca. En sonunda duygu teyzenin saçından çektim kafasına bana doğru çevirdim biraz daha zorlaşan boynunu kiracaktim ve gözünün içine bakarak “sadece benim karımsın ” diy e bağırdım o ise açıdan gözlerini kısarak evet diye bağırdı. O bagirmasiyla yüzüne bakarak boşalmaya başladım. Ama nasıl boşalma Resmen ısıyordum içine bosalmam durunca yığıldık

Bir cevap yazın