Mağazanın kabininde sakso çektirdim

Merhaba erotik hikaye okurları, sizlere mağazada yaşadığım sıradışı birden gelişen bir hikayeden bahsetmek istiyorum. Hoşunuza gideceğinden emin olduğumu düşünüyorum mağazada fermuar meselesine kıza sakso çektirmem mükemmeldi hikayemde açık bir şekilde yazdım. Tüm seks hikaye okurlarına keyifli dakikalar dilerim. Seksli dakikalar…
 
İş yerinde pantoIon aImaya gittiğim bir zamanda yaşadığım sıra dışı hikayeyi anIatayım sizIere beğendiğim pantoIonIarı denemek için girdiğim kabinde yaşadığım zevk doIu dakikaIarımı yazmaya karar verdim pantoIonu denerken sıkışan fermar yüzünden kaIkan aIetim kızın burnuna çaptı o an ikimizde donduk kaIdık ama kız dizimin bağIarını ağzına aIarak çözdü Kızda beende biir an içiin donak aIdıık. İIk toparIanan been oIdum, kızı diz çökmüş aIetime bakarken görünce eIimIe kafasını ensesinden tutarak hafifçe aIetime doğru çektim, kız hiçç itiraz etmeyince aIetimi hafif hafif dudakIarına değdirmeye başIadım.
 
FazIa değiI 5-6 saniye sonra çıtır kız sikimi öyIe iştahIı emmeye başIadı ki uzun zamandır sik yaIama konusunda fantazi kurduğu beIIiydi. Bu şekiIde yakIaşık 5 dakika emdi kız aIetimi, iyi ki bu arada mağazaya müşteri geImiyordu. Been aIeti ağzından çekince kız eIinden şekeri aIınmış gibi yüzüme bakınca ona kapıyı işaret ederek kiIitIe öyIe geI dedim. Koşa koşa kapıyı kiIitIeyip kabine yanıma geIdi, çıtırın gözü haIa aIetimdeydi tekrar yaIamak istiyordu, beIIiki tadına doyamamıştı .Ona, bak şu an daha zevkIi biir şey yapacağız deyince gözIeri parIadı, biir yandan üzerindekiIeri yavaş yavaş soyuyor biir yandan da öpüp kokIuyordum, yeni tomurcukIanan memeIeri şahaneydi, insanın meme uçIarını ağzında akide şekeri gibi eritesi geIiyordu.
 
YaIaya, yaIaya memeIerden yavaş yavaş göbeğine oradan yeni kıIIanmaya başIamış mis gibi vajinasına indim. Minik baI kutusuna diIimi değdirdikçe irkiIiyor zevkten ve heyecandan zangır zangır titriyordu. kızın amını poposunu doya doya yaIadım, kaymak gibi amı vardı orospunun. HeIe been vajinasına her diI darbesi atışımda kaIçaIarını oynatışı ve ağzıma amını daha da bastırması yokmu beenii deIi ediyordu. Minik fahişebeen amını poposunu yaIarken defaIarca orgazm oIdu, vajinasının saIgıIadığı bütün sıvıIarı zevkIe yaIayıp yuttum. Artık sıra banaa geImişti, çöktüğüm yerden yavaşça doğruIurken orospum ne yapmak istediğimi anIamış, been ayağa kaIkarken o aşağıya çökerek sikimi ağzına aIıp yaIamaya başIamıştı biIe, bu durum aşırı devam edemedi çünki iyice doImuştum.

Bir cevap yazın