Lezbiyen aşkım Gülay

Merhaba lezbiyen hikayeleri okuyucuları Selda ben İzmir’den, 24 yaşında garson olarak çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Benim yaşanmış gerçek sex hikayem garson arkadaşım Gülay ile yaşadıklarımdır. Gülay 236 yaşında, yaklaşık 1.75 boylarında 60 kilo çok güzel bir kız. Gülay erkek arkadaşıyla yaşıyordu. Bugün canı sıkkın gibiydi, izinli olmasına rağmen bara gelip içmeye başlamıştı. Ayakta durmakta zorlanıyordu. Benimde çıkış zamanım gelmişti. Gülay’ı omuzladığım gibi bir taksiye bindirdim. Doğru bana gittik. “Duşa gireceğim kendime gelmem lazım” dedi. Bende banyonun yerini gösterdim, temiz havlu verdim. Aradan birkaç dakika geçmeden beni çağırdı. Hemen yetiştim, korkmuştum başına bir şeyler geldi diye. Kapıyı birden açıp içeri daldım. İçeri dalar dalmaz Gülay’ın o muhteşem vücudu ile karşılaştım. Göğüsleri dolgun ve dik, Vücut hatlarıysa çok kıvrımlıydı. Biraz çekinir gibi oldum. Ne oldu Gülay, korkuttun beni başına bir iş geldi sandım dedim. O da “Kollarımı kaldıracak halim yok beni sen yıkar mısın?” dedi.
Hiç tereddüt etmeden Gülay’ı yıkamaya başladım. Saçlarından başladım,vücudu köpükler içerisinde daha da güzel görünüyordu. Bir kaç defa sitenizde lezbiyen sex hikayeleri kategorisinden sex hikayeleri okumuştum ama bunu gerçeğe dökeceğim anın geleceği asla aklıma gelmezdi. Göğüslerine dokunmaya başladım. Onlara incitmemek için o kadar yavaş davranıyordum ki, sanki okşuyordum. Gülay’da kendisini tamamen bana bırakmıştı. Elimi yeni tıraşlı amcığına attığımda gözlerini açarak bana gülümsedi. Bu beni daha da cesaretlendirdi. Bu şekilde bir elim göğsünde diğer elim amcığında bu şekilde Gülay’ı okşuyordum. Gülay’ın nefes alışverişi değişmiş inliyordu. Bende cesaretimi toplayarak parmağımı Gülay’ın amcığına sokmaya başladım. İnlemeleri daha da artmıştı. Bende suyun altına girmiştim artık. Şortum ve tişörtüm ıslanmıştı. Gülay onları çıkarmaya çalışırken bende ona yardımcı oluyordum. İkimizde çırılçıplak kalmıştık. O da beni okşamaya başlamıştı.
Öpüşüyorduk Gülay’ın dudaklarını parçalarcasına öpüyordum. O da bana öyle bir karşılık veriyordu ki, banyo inlemelerimizle yankılanıyordu. Gülay’ı küvetin kenarına oturtup başladım amcığını yalamaya. Saçlarını bir o yana bir bu yana savuruyordu, buda beni deli ediyordu. Bir yandan göğüslerini okşuyor bir yandan parmağımı amcığına sokuyor bir yandan da amcığını yalıyordum bu şekilde inlemeleriyle boşalmaya başladı. O boşalırken ben durmadan yalamaya devam ediyordum bal kutusundan akan tüm damlaları yuttum ve bu çok zevkliydi. Sıra bana gelmişti. Küvetin içine oturtturdum. Bir bacağım küvetin içindeyken bir bacağımda küvetin kenarında o şekilde beni yalamaya başladı. Dili ilk değdiğinde içimde öyle fırtınalar koptu ki anlatılır gibi değildi. Dilini amcığımın içine sokuyor oralarda gezdiriyor bir eliyle de göğüslerimi sıkıp sıkıp bırakıyordu boşalacağımı anlayınca iki parmağını amcığımın derinliklerine sokup o şekilde sokup çıkarmaya başladı nben inledikçe o sokuyor o soktukça ben inliyordum. En sonunda titreyerek boşalmaya başladım. Daha sonra birlikte duşumuzu aldık ve banyodan çıktık. Benim odada sarılarak uyuduk.
Sabah erkenden uyanıp Gülay’ın eşyalarını almaya gittik. Yaklaşık dört aydır Gülay ile beraber yaşıyoruz. Çok mutluyuz.

Bir cevap yazın