Ayrılmasın diye verdim

Merhaba hikaye okurları sizlere sevgilimle yaşadığım bir hikayemi anlatmak istiyorum beni dinlerken sizde bunları kafanızda hayal ederek okumanızı rica ediyorum gerçekten etkileneceksiniz. Sevgilim sırf benden ayrılmasın die ne isterse yaptım sonuna kadar yani . Yaklaşık Sevgilim ile on aydır beraberiz ama ilişkimizde sadece öpücük ve el ele tutuşmaktan başka bir şey yaşamadık. Bana ilişkimizi ileriye taşıyalım diye sürekli baskı yapıyordu. Beni son zamanlarda üzmeye başladı ve bende onun dediklerini yaparak huyuna gitmeye çalıştım. Bu şekilde devam ettim ve aramız çok iyi oldu.
Bir iki ay sonra bana seks teklifi yaptı. Ben şaşkına döndüm ama ona çok güveniyorum. Hala beraberiz ve bunu ondan gizli anlatıyorum. Hayatımda yapmadığım şeyleri onunla yaptım. Anlatmadığım anılarımı onunla paylaştım. Çok güzel ve harika gidiyor. Kendi ihtiyaçlarımızı kendimiz görüyoruz. Bu çok güzel bir şey ve beni evine çağırdı. Rahat olacağımızı söyledi ve bende gittim. Evine gittiğimde bir şeyler getirdi ve içmeye başladık. Müzik falan derken yanıma yaklaştı. Beni öpmeye başladı ve dudaklarıma yapışır yapışmaz memelerime elini attı. Okşayarak öpüşüyorduk ve acayip heyecan bastırdı. Neye uğradığımı şaşırdım ve memelerimi okşarken zaten kendimden geçiyorum. Onun bana böyle yapması beni içten içe bitirdi. Harika gidiyordu ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Beni yavaşça yatağa yatırdı ve elbiselerimi çıkardı. En sonunda vajinamı da ortaya çıkardıktan sonra penisini gösterdi. Bakınca iğrendim ama bir anda sokunca bağırdım. Ağzımı tuttu ve sikmeye başladı. İlk seferi hemen boşaldı ve sonra beni alıştırdı. Ben ona yavaş dedikçe tempolu gitti ve canımı çok yaktı. O günden sonra istediğimiz zaman sex yapıyoruz.

Bir cevap yazın