2 Aktif birlikte götümü parçaladılar

2 Aktif birlikte götümü parçaladılar.
Merhaba erotik hikayeleri okurları, Selma ben ilk defa yazıyorum ama benim çok hikayelerim var bu gün ilk defa 2 aktifin beni nasıl bağırta bağırta siktiklerini anlatayım istedim. Ben daha evvel yarak yemiştim ve özellikle de olgun kılı kıllı aktiflere ilgim var. İnternet’ten tanıştığım bir olgun aktif bir gün eve çağırdı ve bana fantezilerini anlat dedi bende anlattım oda 2 kişi tarafından sikilmek istediğimi duyunca cok sevinmişti.
Çünkü oğlancı bir arkadaşı varmış ama sikmek için pasif bulamıyormuş bana sordu arayayım oda gelsin mi gelsin dedim. Adam geldi beni görünce cok sevinmişti hayatında gördüğü en parlak en temiz ve en dar götlü pasiftim neyse beni kucaklayıp yatak odasına aldılar önce ikisininki ni bir güzel yaladım emdim saxom çok iyi olduğu için kendilerinden geçtiler!!
Biri ağzından biri götten sokuyordu ama nasıl bağırıyordum çığlık çığlığa kalmıştım. Adamın siki rahat 22 cm vardi hayatımda yediğim en büyük yarrak dı bu. Benim daha önceki aktifim dedi ki sana beraber sokmak istiyoruz seni tost yapmak istiyoruz aramızda dayanacağın mı istemesem de kabul etmek zorundaydım ve bana öyle yerleştirdiler ki götüm resmen parçalandı.
Dayanamıyordum çıkarın diyordum onlar vahşice sokuyorlardı. Sonra tam akıtacakları sırada ikisi yaraklarını ağzıma sokup tüm döllerini gırtlağıma kadar boşalttılar çok acı çeksem de hayatımda ilk defa böyle zevk almıştım. Şimdi kocamın bir fantezisi daha varmış. Beni 3 kişi ile sikmek istiyormuş çok korkuyorum onda gelecek sefer yazarım !!! Eğer varsa olgun kıllı bıyıklı aktif ler tanışmak istiyorum öptüm.

Bir cevap yazın